Hm1

Saturday, 11 February 2017

Many more live testemony of successfully company current acc opening with my company as introducer

Congratulation!!!Tahniah!!!





USAHAWAN TRADING & SERVICES-0127292850(en.WAN)

3 comments:

  1. Salam, saya dah sms nombor di atas pada 10 February belum ada reply.

    Masih guna nombor sama atau sudah bertukar? terima kasih

    ReplyDelete
  2. Wsalam....terima kasih kerana menghubungi saya.saya masih mggunakan nombor yg sama.0127292850...saya tk dpt pula sms dari tuan/puan...boleh sy dapatkn nombor tuan/puan untuk dihubungi semula.tq.

    ReplyDelete
  3. salam..saya nak buka akaun semasa atas nama syarikat, tapi macam saya bisnes online, takde kedai..cuma guna alamat rumah masa daftar SSM...saya dah ambil borang serta introducer semua dah dapat...tapi bila submit ke maybank, mereka ckp tak dapat nak luluskan sebab saya takde kedai dan guna alamat rumah.. tak tau plak nak buka akaun syarikat kena ada kedai betul..saya ada tanya kat cimb, takde masalah utk buka akaun..cuma masalah saya bahagian introducer la plak..rata2 kawan2 saya semua guna maybank....so, adakah tuan boleh bantu saya?..saya zalie dari Kl..0132557091

    ReplyDelete