Tudung

Shopee

Thursday, 18 April 2019

Lagi kelulusan account semasa syarikat usahawan2 dan kemaskini terbaru kaedah berurusan.
Alhamdulillah dan tahniah di ucapkan kepada usahawan dari johor dan selangor atas kejayaan mendapatkan acc semasa melalui bantuan syarikat kami sebagai introducer.alhamdulillah...
KAEDAH BERURUSAN TERKINI.
Kepada mereka yang berminat untuk membuka acc semasa syarikat dan mendapatkan bantuan introducer dari syarikat kami sekali lagi saya kongsikan kaedah berurusan bagi memudahkan proses berurusan.insyAllah:-

PENTING :SILA BACA DAHULU SEBELUM BERURUSAN :

Kaedah berurusan / proses flow introducer current account Maybank/CIMB
1.Untuk berurusan, mereka yang berminat perlulah memperkenalkan diri,jenis/aktiviti perniagaan,lokasi perniagaan,tarikh mula berniaga dan Bank akaun semasa (Maybank) yang ingin di pohon kepada 0127292850 (secara whatsap/SMS).

2.Pelanggan yang ingin berurusan wajib mempunyai SSM/daftar niaga.( verifikasi jenis perniagaan perlu dilakukan untuk memastikan syarikat anda layak di introduce).Tuan/puan perlu wassap SSM kepada saya dulu untuk berurusan .SSM Page 2 sahaja yang mengandungi nama perniagaan,jenis perniagaan dan lokasi perniagaan ke 0127292850.saya akan memaklumkan kelayakkan syarikat anda setelah proses verifikasi selesai.jika layak anda boleh ke langkah ke-3.

3.Pelanggan perlu ke bank untuk mengambil borang buka account semasa + card/letter introducer.(perlu bawa SSM .)

4.Pelanggan perlu memaklumkan bank ttg adanya introducer dan telah memenuhi syarat introducer.Boleh juga menyemak kelayakkan syarikat kami sebagai introducer jika perlu.maklumat syarikat:usahawan trading & services-no.acc:566010603214.cawangan maybank-putrajaya.

5.Hubungi saya setelah borang diambil untuk dapatkan alamat saya.Saya akan hubungi anda  untuk mendapatkan maklumat dan pengesahan.Jika tinggal berdekatan kawasan saya boleh setting masa untuk jumpa saya.

6.Isikan borang lain2 untuk buka account.Kad / letter introducer pos kepada saya menggunakan pos laju/ekspress.

7.Saya maklumkan bila menerima parcel.saya proses dan bagi bukti siap proses.

8.Pelanggan buat bayaran dan saya poskan  semula kepada pelanggan.

9.Pelanggan terima dan buat submission kepada bank.(perlu maklumkan saya supaya mudah saya komunikasi dengan bank bila bank buat introducer verification by phoned).-perlu bagi detail kepada saya seperti jenis perniagaan,alamat premis,nama anda,umur- nak mudah wassap SSM jer).

PERINGATAN!!!   INTRODUCER = orang yang memperkenalkan.

Bank hanya akan proses jika maklumat yang bank tanya saya jawab dengan betul dan saya merupakan kenalan anda.Jika tidak atau salah jawapan, mungkin  account anda akan direject/tolak.Pilihan ditangan anda.Harap beri kerjasama kepada saya.Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment